Pasta de zahar pentru torturi

2013-09-16
  • Yield : 1
  • Prep Time : 25m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 25m

O pasta din zahar pentru ornarea torturilor.

Reteta o am de pe blogul lui Lissa.

Ingrediente :

  • 1lingura gelatina
  • 6linguri apa
  • 1lingura margarina
  • 2 linguri miere
  •  zahar pudra cam 550 g.
  • colorant alimentar
  • Method

    Step 1

    Gelatina si apa se amesteca putin, se pun pe bain-marie si cand este calda se adauga margarina si mierea, se amesteca usor pana se dizolva.

    Step 2

    Adaugam zahar cate putin si amestecam la inceput cu o lingura, adaugandu-se zahar pana devine o pasta mai groasa. Cand nu se mai poate amesteca cu lingura se rastoarna pe masa pe care punem zahar pudra si framantam bine pana devine ca si un aluat.

    Step 3

    Punem pasta in folie alimentara si lasam peste noapte la frigider. A doua zi lasam pasta cca 30 de minute la temperatura camerei, dupa care intindem pe masa cu zahar pudra.

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • DSCN0928

    Sanziene cu silvoit

  • DSCN0764

    Cornulete cu untura

  • DSCN9665

    Gogosi pufoase

  • DSCN8511

    Ravioli cu ciuperci

  • DSCN8502

    Sosul bechamel reteta de baza

Leave a Reply