Pasta de zahar pentru torturi

2013-09-16
  • Cantitate: 1
  • Timp de pregatire: 25m
  • Timp de gatire: 0m
  • Timp total: 25m

O pasta din zahar pentru ornarea torturilor.

Reteta o am de pe blogul lui Lissa.

Ingrediente :

  • 1lingura gelatina
  • 6linguri apa
  • 1lingura margarina
  • 2 linguri miere
  •  zahar pudra cam 550 g.
  • colorant alimentar
  • Mod de preparare

    Pasul1

    Gelatina si apa se amesteca putin, se pun pe bain-marie si cand este calda se adauga margarina si mierea, se amesteca usor pana se dizolva.

    Pasul2

    Adaugam zahar cate putin si amestecam la inceput cu o lingura, adaugandu-se zahar pana devine o pasta mai groasa. Cand nu se mai poate amesteca cu lingura se rastoarna pe masa pe care punem zahar pudra si framantam bine pana devine ca si un aluat.

    Pasul3

    Punem pasta in folie alimentara si lasam peste noapte la frigider. A doua zi lasam pasta cca 30 de minute la temperatura camerei, dupa care intindem pe masa cu zahar pudra.

Nota

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 persoane au votat reteta

Retete asemanatoare
  • DSCN0928

    Sanziene cu silvoit

  • DSCN0764

    Cornulete cu untura

  • DSCN9665

    Gogosi pufoase

  • DSCN8511

    Ravioli cu ciuperci

  • DSCN8502

    Sosul bechamel reteta de baza

Lasă un răspuns