Prajitura cu doua creme

2013-09-03
  • Portii: 8
  • Timp de pregatire: 50m
  • Timp de gatire: 30m
  • Timp total: 1:20 h

Am luat reteta din revista practic in bucatarie si am facut-o de Sfanta Maria.

Ingrediente blat:

  • 6 linguri faina,
  • 6 oua,
  • 200 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu otet

Ingrediente crema :

  • 3 oua
  • 6 linguri faina
  • 200 g zahar
  • 2 cani lapte
  • 1 pachet margarina pentru prajituri
  • 2 linguri cacao
  • 100 g nuca de cocos
  • 3 pachete biscuiti piknik
  • Mod de preparare

    Pasul1

    Blatul: Frecam galbenusurile cu zaharul, adaugam cacaua , faina, bicarbonatul si albusurile batute spuma. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit aproximativ 30 de minute.

    Pasul2

    Cremele: Amestecam ouale batute cu faina, laptele si zaharul, apoi le fierbem pe baie de aburi pana se ingroasa. Dam compozitia deoparte, o lasam sa se raceasca putin apoi adaugam margarina frecata spuma si omogenizezam crema.Crema o impartim in doua.

    Pasul3

    In prima jumatate adaugam cacao si in a doua cocosul.Rasturnam blatul racit, intindem crema de cocos, punem biscuitii inmuiati putin in apa calduta amestecata cu 2 linguri de zahar vaniliat.Peste, intindem crema de cacao si presaram cocos.

Tipul Retetei: , Etichete:
Nota

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 persoane au votat reteta

Retete asemanatoare
  • DSCN1010

    Baclava cu nuca

  • DSCN1186

    Cheesecake cu capsuni

  • DSCN1236

    Biscuiti cu scortisoara Dukan

  • DSCN0922

    Prajitura rumba cu zmeura

  • DSCN1065

    Snickers Cheesecake

Lasă un răspuns